Вже традиційно напередодні новорічних та різдвяних свят Shell в Україні спрямовує кошти на благодійні проєкти. Водночас, компанія підтримує та впроваджує соціальні ініціативи в Україні впродовж року.

«Цьогоріч ми вирішили долучитися до благодійної ініціативи «Таблеточок», аби підтримати дітей, які борються з онкологічними захворюваннями. Знаючи, що їхній святковий період буде іншим, і розуміючи, як ми спільними зусиллями зможемо їх допомогти – зробімо це», – зауважив Петер Керекдярто, генеральний директор Shell в Україні.

Виділені кошти будуть спрямовані на допомогу дітям, котрі борються з раком.

ПРО SHELL В УКРАЇНІ

Shell – глобальна група енергетичних та нафтохімічних компаній, яка діє в понад 70 країнах, а її загальний штат становить 83 000 працівників. Одна з її цілей – забезпечення сталого майбутнього. Для цього Shell використовує найсучасніші технології та інноваційний підхід у всіх напрямах діяльності. Компанія також інвестує в розвиток енергетики (зокрема низьковуглецевої, а також у вітрову й сонячну) та нові види пального для транспорту (серед них – удосконалене біопальне й водень).

Shell Retail увійшла на український ринок 2007 року. Відтоді мережа АЗС під брендом Shell керується Royal Dutch Shell. Shell Retail Ukraine входить до кластеру Центральної та Східної Європи Shell Downstream.

Нині мережа АЗС Shell нараховує 132 станції у 20 областях України. У компанії працює близько 1 500 осіб. Shell пропонує клієнтам високоякісні нафтопродукти, включно з пальним Shell V-Power, дизельним пальним та зрідженим нафтовим газом (ЗНГ), а також широкий асортимент супутніх товарів, зокрема смачну їжу та напої. Shell також прагне відповідати потребам власників електромобілів, кількість яких постійно зростає, тому завдяки співпраці з партнерами на українських АЗС було встановлено шість швидкісних електрозарядних модулів.

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ТАБЛЕТОЧКИ

«Таблеточки» − благодійний фонд, який захищає інтереси дітей з онкологічними захворюваннями в Україні з 2011 року та розвиває культуру благодійності в Україні.

Щомісячно під опікою фонду знаходиться понад 500 дітей та сімей. Фонд надає адресну, психологічну, паліативну допомогу та системно допомагає медикаментами 21 онковідділення по всій Україні.